චොකලට් යනු

 

චොකලට් යනු බදින ලද සහ අඹරන ලද කොකෝවා කරල් වලින් සාදන ලද ආහාර නිෂ්පාදනයකි, එය දියර, ඝන හෝ තලපයක් ලෙස, තමන්ගේම හෝ වෙනත් ආහාරවල රසකාරක කාරකයක් ලෙස ලබා ගත හැකිය.  කොකෝවා අවම වශයෙන් ඔල්මෙක් ශිෂ්ටාචාරයේ (ක්‍රි.පූ. 19-11 වන සියවස) සිට යම් ආකාරයකට පරිභෝජනය කර ඇත, සහ මෙසෝඇමරිකානු ජනතාවගෙන් බහුතරයක් - මායා සහ ඇස්ටෙක් - සාදන ලද චොකලට් පාන ලබාගෙන ඇත..... චොක්ලට් දුඹුරු , කළු , සුදු මෙන්ම රෝස හා දම් වැනි වර්ණ වලින්ද යුක්තය. හොඳ චොක්ලට් කුඩා තිත්ත රසකින් හා කිරි රසකින් යුක්තය...

Post a Comment

Hi! Thank You For Visit Our Web site

Previous Post Next Post

Contact Form